Bet365 bonussen

En utav storspelarna I branschen, “Bet365” är på tapeten idag när vi går igenom bonusar hos denna jätte. Vi tänkte dra igenom det mest väsentliga vad gäller välkomstbonus, hur du skapar ett konto samt vad som väntar dig som redan är kund hos Bet365.

Bekräftad
365APP
Gå med nu →
Bonus & erbjudande om detaljer
Öppningserbjudande Sportspel
  • Kontrollera villkor
  • Bonuskoden 365APP kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt.
Villkor:

Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Utgår den: 31-12-2020
Senaste kontroll: 2 dagar sedan

Hur du registrerar dig på Bet635 med en välkomstbonus

För att komma igång och spela med pengar som har genererats med en välkomstbonus krävs det att du går igenom några specifika steg.

Hela registreringsprocessen tar bara några minuter och snart är man på god väg att njuta av fantastiska odds, samt livespel som finns hos bet365. Bet365-registreringskoden kan anges under registreringsprocessen och kommer att tillämpas på kontot.

Om du kommer åt bet365-webbplatsen för första gången måste du klicka på” Gå med” – knappen, vilket är något som folk ibland kan missa. Om du har svårt att navigera kan du alltid googla dig fram till svaret.

Om webbplatsen inte visas på önskat språk kan du ändra språket genom att gå till vänster på skärmen för att välja önskat språk.

Hur du skapar ett konto

Vi tyckte att registreringsprocessen var mycket enkel och lätt att slutföra. Allt börjar med att klicka på ”Gå med nu” och man blir då ombedd att lämna personuppgifter, så som ett fullständigt namn, adress, säkerhetsvar och ett användarnamn och lösenord. Efter att man lämnat denna allmänna information, kunde vi göra en insättning till det nyskapade kontot.